EVENT 31 augusti!

Hej alla glada ”linedancers”! :-)
Cecilia Madsen, nivå 1-gruppen som skriver. Jag vill göra reklam för ett event som jag hoppas att så många som möjligt vill hänga med på. Jag är med i Nybro musikkår och i år firar vi 70-årsjubileum. Detta firar vi bl a med ett stort ”födelsedagskalas” på torget i Nybro lördagen 31 augusti kl 10-14. Då kommer 4 gästande musikkårer varav en har drillgrupp med sig och de kommer hålla varsin halvtimmeskonsert. Jag gav förslag om att det vore kul med linedanceuppvisning och då inte bara att vi dansar till inspelad musik.
Vi kommer som lite extra happening även få möjlighet att dansa till ”levande” musik. :-).

Planen är att vi dansar två danser i pausen mellan två orkestrar. Det blir ”Mama Loo” och ”Irish stew”. Tillsammans med Nybro musikkår kommer vi sedan dansa ”Honey I´m good ab” och vi kommer dansa till låten ”Go west” (Pet shop boys) och jag tror vi har möjligen lite grann högre tempo än de har i sin version.

För mer information(tider, klädsel, fika/mat, ev övning osv) och anmälan, så är ni välkomna att kontakta mig på mobil 076-3550990 eller via email Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Det går också bra att anmäla till mig vid hamndanserna 22 eller 29 juli. Anmälan helst snarast möjligt, men senast 31 juli.
Jag hoppas verkligen att vi får ihop ett gäng för detta trevliga, lite annorlunda event.


Hälsningar Cecilia

Om Ostkantens Linedancers

  • Vi har en egen lokal i Kalmar, där vi dansar,  fikar och umgås.
  • Vi ordnar kurser för alla, nybörjare, erfarna och seniorer eller andra
  • På Öppen dans är alla välkomna
  • På sommaren dansar vi utomhus vid Kalmar gästhamn

 

Adress

Ostkantens Linedancers

Verkstadsgatan 17
392 39 Kalmar

E-post: info.ostkanten@yahoo.se

Telefon: (+46) 070 8701 382

Få rabatt

Samarbetspartners

Website crafted by villagatan38.se

Copyright © 2018

Search